bekijk de site in het Nederlandsview site in English

e x p e r t s     i n     t a a l     e n     c o m m u n i c a t i e

Over TechText
Contact
TechText B.V.
Weteringschans 110
1017 XS Amsterdam

Tel  020 531 0401
Mob 0653 257 846

info@techtext.nl

Over TechText

Over TechText

Gedegen professionals met een creatief gevoel voor taal. Dat is het belangrijkste kenmerk van de medewerkers van TechText. Medewerkers met een grote diversiteit in opleiding en werkachtergrond, maar met één ding gemeen: een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Dat verzekert u als opdrachtgever van de juiste combinatie van vakkennis en ervaring.

Onze dienstverlening is divers. Soms nemen we het hele communicatietraject voor onze rekening, soms beperken we ons tot het ontwikkelen en onderhouden van concrete teksten. Teksten in begrijpelijke taal die volledig zijn afgestemd op de informatiebehoeften van de doelgroep. Teksten ook die altijd zijn opgesteld voor het meest effectieve medium: van digitale nieuwsbrief en website tot papieren handleiding of geplastificeerde instructiekaart.

 

Partner met A-merk-kwaliteit

TechText is opgericht in 1986. TechText heeft vanaf de eerste dag gekozen voor een professionele aanpak en een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Met een continue focus op uw wensen en een stipte nakoming van alle afspraken rond tarieven, deadlines en vertrouwelijkheid.

Door dit alles geniet u als klant van diensten die met recht als A-merk worden aangeduid: u wordt op uw wenken bediend en u ontvangt altijd het door u gewenste resultaat.

Bekijk onze recente opdrachten