bekijk de site in het Nederlandsview site in English

e x p e r t s     i n     t a a l     e n     c o m m u n i c a t i e

Diensten
Contact
TechText B.V.
Weteringschans 110
1017 XS Amsterdam

Tel  020 531 0401
Mob 0653 257 846

info@techtext.nl

Adviseren

Adviseren

 

 

Gedegen en pragmatische aanpak

Met welke tone-of-voice profileren we ons het beste bij de belangrijkste doelgroepen? Wat is daarbij de meest efficiënte mediamix? Wat moet de kernboodschap van onze website zijn? Met welke opleidingsvorm behalen we het meeste rendement?
 

 

Allemaal vragen waarover TechText u graag adviseert. Vanuit onze ruime ervaring met communicatie die écht werkt zijn we perfect in staat u te voorzien van een communicatieadvies dat hout snijdt. Zo kunnen we uw totale interne en externe communicatie analyseren en waar nodig verbeterpunten aangeven en de uitvoering ter hand nemen.

Maar we kunnen ons ook richten op de afzonderlijke domeinen waarin we sterk zijn: schrijven, vertalen of opleiden. We adviseren u bijvoorbeeld graag over de structuur van uw documenten, de meest effectieve content en vorm van uw teksten of de schrijfstijl waarmee u de beste resultaten bereikt.

Als het om vertalen gaat bespreken we graag met u wat voor uw vertalingen de meest efficiënte methoden en middelen zijn.

En binnen onze opleidingsactiviteiten brengen we u graag advies uit over de gewenste opleidingsinhoud en de juiste mix van leermiddelen om het beste opleidingsresultaat te verkrijgen.

Kortom, voor welke adviesvorm u ook kiest, bij TechText bent u altijd verzekerd van een gedegen en pragmatisch advies dat uw bedrijfsvoering daadwerkelijk naar een hoger plan trekt.