bekijk de site in het Nederlandsview site in English

e x p e r t s     i n     t a a l     e n     c o m m u n i c a t i e

Diensten
Contact
TechText B.V.
Weteringschans 110
1017 XS Amsterdam

Tel  020 531 0401
Mob 0653 257 846

info@techtext.nl

Schrijven

Schrijven

 

 

Van website tot handleiding: heldere taal in al uw teksten

Als moderne onderneming streeft u naar perfectie. Een streven dat zich uit in de kwaliteit van uw producten en diensten. Maar geldt dat ook voor uw schriftelijke communicatie? Die moet immers net zo goed voldoen aan de hoogste eisen. TechText adviseert u graag over de beste aanpak. Onze schrijfafdeling is al 30 jaar een gewaardeerde leverancier van kwalitatief hoogwaardige (Nederlandse of desgewenst Engelse) teksten die precies doen wat u wilt.
 

 

Onze dienstverlening kent twee activiteiten:
  • Copywriting: voor teksten die moeten werven of overtuigen. Denk daarbij aan brochures, factsheets, websites, tijdschriftartikelen, whitepapers, productbeschrijvingen en referentieverhalen/klantcases op basis van door ons afgenomen interviews.
    • Informatief en instructief schrijven: voor teksten die moeten informeren of iets moeten uitleggen: nieuwsbrieven, opleidingsmateriaal, handleidingen, helpteksten en werkinstructies.
       
    Ons veelzijdige team van ervaren tekstschrijvers is thuis in vele disciplines. Dankzij die grote diversiteit bent u altijd verzekerd van de juiste combinatie van ervaring, materiedeskundigheid, interviewvaardigheden en inzicht in de werking van communicatie. Een half woord is vaak voldoende voor een geslaagde briefing en de daaropvolgende projectuitvoering.

    Het is uiteraard ook mogelijk uw reeds bestaande teksten door ons te laten redigeren. Wij controleren de tekst dan op correct taalgebruik en passen desgewenst de stijl en tone-of-voice aan. En blijkt de tekst onduidelijk, onvolledig of onjuist, dan passen we in overleg met u de inhoud aan.